Tekst en training

Fijn dat je me hebt gevonden. Ik help je graag met een begrijpelijke tekst over een ingewikkeld onderwerp, een enthousiasmerend verhaal voor je relaties, een helder journalistiek artikel, een mooi jaarverslag of een handige brochure. Ik schrijf deze teksten met plezier voor je: vanzelfsprekend op tijd, en altijd met zorg voor je relaties.

 

Nog minder kopzorgen?
Ik ben blij met mijn vertrouwde netwerk van collega-schrijvers, fotografen en vertalers. Met hen verzorg ik graag de complete productie, zodat je erop kunt rekenen dat je uitgave tot in de puntjes wordt verzorgd én op tijd verschijnt. Ik blijf als projectleider jouw aanspreekpunt.

 

Liever zelf schrijven?
Dat kan ook. Vanuit writer’s blocknote verzorg ik samen met Leonie Soemers workshops en schrijftrainingen.

 

Hebben we al samengewerkt?
Welkom terug! Misschien vind je de omschrijving van ons product in het carrousel hierboven of in mijn portfolio. Beviel de samenwerking? Wat heeft het product je opgeleverd? Ik hoor het graag, bij een kop koffie of via een bericht dat je kunt achterlaten onder de beschrijving van ons werk.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + = 26

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.