Over Lisette

Na het schrijven en opleidingen volgen vind je me vaak in de natuur

Opleiding, ervaring en referenties

Lisette Blankestijn Communicatie wordt bemand door één vrouw. Ik werk sinds 2001 als tekstschrijver en redacteur en sinds 2011 als schrijftrainer. Ik verwen mezelf regelmatig met opleidingen en cursussen. Meer over mijn werk in mijn portfolio.

Ik ben trots op mijn zoon en dochter, die in het buitenland studeren. In mijn vrije tijd ben ik een culturele allesvreter. Ben ik even niet bereikbaar? Dan ren ik waarschijnlijk door de natuur. Zodat ik daarna met een fris hoofd weer verder schrijf!

Opleidingen

Ik geloof in een leven lang leren. Bijvoorbeeld:

Wat zeggen opdrachtgevers?

Referenties staan op LinkedIn, en zijn daarnaast zeer welkom bij mijn portfolioLeave a comment.

Werkvoorbeelden zien of vrijblijvend kennismaken?

Bel 06-183 73 225 of mail naar info@lisetteblankestijn.nl