Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht

Interne communicatie

Bij de faculteit Sociale Wetenschappen werken meer dan 1100 mensen: hoogleraren, onderzoekers, docenten en ondersteunend personeel. Voor hen werk ik aan de interne communicatie. Ik schrijf de tweewekelijkse nieuwsbrief en maak die op (in Blinker). Ook schrijf ik artikelen voor het intranet van de faculteit. Een pittig beleidsdocument? Ik maak het prettiger leesbaar.

Corporate communicatie

De Universiteit Utrecht heeft sinds februari 2015 een nieuwe website. Ik hielp de faculteit Sociale Wetenschappen met de redactie van de pagina’s over hun onderzoek en masterprogramma’s. Daarvoor ploegde ik door meters notities en visitatierapporten. Ik sprak met hoogleraren en doorzocht beeldbanken. Ik overlegde met collega-redacteuren en de fotograaf. En ik stoeide uren met het CMS (Drupal). Resultaat: meer dan 100 webpagina’s. Daarmee laat de faculteit in begrijpelijke taal laat zien wat ze doet, en vooral: waarom dat maatschappelijk relevant is.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

52 − 48 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.